sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

SNAPCHAT KUVIA

Jotta saadaan blogi taas pikkuhiljaa henkiin, aloitetaan uusi postaus kuulumisilla, sekä snapchatin kuvilla. Riston kanssa ollaan päästy tekemään ihan kunnon treeniä, yhdet kisatkin on jo päässä hieman suunnitteilla. Tänään olisi tarkoitus ottaa muutamat pikkuhypyt, sekä ensi viikolla tai sitä seuraavalla päästään hyppäämään myös tunnilla. 


Olen ahkera snäpin käyttäjä ja minut saa siellä lisätä nimellä @miljadaaa, mystorya päivittelen aika aktiivisesti, vähän turhillakin kuvilla. :D Viime viikonloppuna oltiin Tampereella hevosmessuilla. Ensin shoppailtiin ja ihmeiden aika ei ole ohi, sillä en löytänyt mitään! Toki ostoslistani oli todella suppea, enkä juuri niitä sitten löytänyt. Shoppailun jälkeen katsottiin rotuesittely, sekä esteluokkia. Oli kiva päivä, josta jatkoin sitten illalla kaverin synttäreille!


Sain pari kuukautta sitten autokortin ja olenkin nyt aika paljon päässyt ajamaan. Oma autoni kuitenkin sanoi muutama päivä sitten sopimuksen irti ja olen ajanut meidän muita autoja. 


Heräsin yhtenä aamuna niin, että meinasi leuka loksahtaa lattiaan. Oli ollut niin aurinkoista ja lämmintä, mutta sitten olikin satanut hieman lunta. Ennen kun lunta tuli, pääsi autokin pesulle, mutta oli jo aika pian samassa kunnossa kuin pari tuntia ennen pesua. Yritän nyt saada hieman kuvamateriaalia, että olisi mukavempaa blogiakin päivittää. Instagramiin edelleen lisäilen kuvia ja videoita hieman aktiivisemmin, niin menkää ihmeessä sinne seurailemaan @teamprisonbreak.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti